Єва Бушміна вперше розповіла про свою дитину

 Екс – солістка групи «ВІА Гра» Єва Бушмііна вперше розповіла журналістам про свою вагітність і пологи. Вона підтвердила інформацію про те, що народила дочку. Проте як і раніше не хоче, щоб її малятко стало «жертвою» папараці. З вагітністю співачки була пов’язана ціла історія. Як розповіла співачка, інтенсивно займаючись спортом, одного разу вона відчула дискомфорт в зоні коліна. Звернулася до лікаря – рентгенолога. Серед стандартних запитань, які він задав пацієнтці, чи не вагітна Єва Бушміна. Вона відразу ж випалила категоричне «ні», а потім, подумавши, засумнівалася. Оскільки рентгенпромені можуть негативно вплинути на формування плоду, співачка вирішила не поспішати робити рентген.

 «Якийсь шосте відчуття змусило мене встати і піти додому. І інтуїція мене не підвела», – розповіла Єва Бушміна.

Related Post

 Що стосується дати народження дитини, співачка повідомила: «Насправді я народила 25 червня. Ім’я підбирала заздалегідь. Спочатку ніяк не могла визначитися, але малятко саме підказало, що вона – Едіта».

 А от інформацію про батька малятка Єва Бушміна і раніше воліє не розголошувати. На те воно і особисте життя, щоб у нього не втручалися сторонні люди – вважає співачка.

 За матеріалами: tele.ru

Leave a Comment