Починається другий етап продажу квитків на Олімпіаду в Сочі

У четвер розпочинається другий етап продажу квитків на зимову Олімпіаду 2014 року в Сочі. Квитки можна буде замовляти на офіційному сайті Ігор з зазначенням конкретних місць.

Продаж стартує о 12:00 за московським часом, квитки будуть продаватися як на змагання, так і на церемонії відкриття і закриття Олімпійських ігор у Сочі. Вболівальники отримають можливість придбати квитки, які дають право проїзду в громадському транспорті.

Також повідомляється, що до першого листопада можна буде замовити сувенірний квиток. Для відвідування заходів Олімпіади потрібно в обов’язковому порядку оформити паспорт вболівальника, зробити це можна також на офіційному сайті Ігор.

Related Post

Вартість квитків залишилася незмінною – мінімальна ціна 500 рублів. Ціни квитків на церемонії відкриття і закриття починаються від 4,5 тис. рублів. Найдорожчий квиток на Ігри – квиток категорії «А» на церемонію відкриття Ігор – коштує 50 тис. рублів.

На низку заходів високого попиту, таких як хокей на льоду, фігурне катання та церемонія відкриття Олімпійських ігор, Оргкомітет «Сочі 2014» зберіг ліміт продажу квитків в одні руки – не більше чотирьох квитків, а на змагання – вісім квитків.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment