fbpx
Політика

Пан Гі Мун засудив захоплення лівійського прем’єра

 Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун засуджує захоплення лівійського прем’єра Аль Зейдана. Пан Гі Мун висловив надію, що в даний момент прем’єр – міністр Лівії дійсно відпущений.

 «Дані дії я рішуче засуджую», – заявив Пан Гі Мун.

 Нагадаємо, що сьогодні, 10 жовтня, озброєні люди відвезли прем’єр – міністра Лівії в невідомому напрямку. Крім цього, в лівійській пресі з’явилася інформація про те, що також був викрадений і міністр фінансів країни Абдель Каріма ель – Кіляні. Проте пізніше дану інформацію спростували представники прем’єр – міністра.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

 Своєю чергою, в управлінні по боротьбі з злочинністю МВС Лівії заявили, що Аль Зейдан був затриманий співробітниками організації «Оперативний штаб революціонерів Лівії» . Відзначимо, що дана організація входить до структури МВС держави.

 В даний момент, за даними лівійських засобів масової інформації, Аль Зейдан перебуває на волі. Додамо, що Аль Зейдан був призначений на посаду прем’єр – міністра Лівії ще в жовтні минулого року. Вважається, що прем’єр був одним з найяскравіших прихильників Каддафі.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: