fbpx
Політика

МЗС РФ не проводить власного розслідування у справі Дмитра Бородіна

 Сьогодні, 10 жовтня, представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Олександр Лукашевич дав оцінку дипломатичного скандалу між Росією та Нідерландами. За словами Лукашевича, те, що відбулося в Гаазі з Дмитром Бородіним, перейшло межу будь-якого дипломатичного етикету.

 «Інцидент з радником – послом посольства Російської Федерації в Гаазі порушив усі мислимі і немислимі права людини. Однак найголовніше, він порушив і положення Віденської конвенції про дипломатичні відносини», – заявив Олександр Лукашевич.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Також представник російського міністерства додав, що у відомстві не збираються проводити власне розслідування даного інциденту.

 Нагадаємо, що інцидент з побиттям російського дипломата трапився в ніч на 6 жовтня. За попередніми даними, озброєні особи вдерлися в квартиру Дмитра Бородіна, звинувативши його в тому, що він погано поводиться з дітьми. Після чого дипломата побили і відвели в поліцейську дільницю, де він пробув до ранку. Вже 9 жовтня нідерландський уряд вибачився перед Росією за затримання Дмитра Бородіна.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: