ЗМІ: в УЄФА говорять про новий футбольний турнір для національних збірних

 Можливо для національних збірних створять новий турнір. Ряд ЗМІ, з посиланням на видання «Сьогодні», повідомляють, що в Європейському футбольному союзі, в його кулуарах, обговорюють можливість проведення нового турніру, який може бути дуже цікавим як із спортивної, так і з комерційної точок зору.

 Новий турнір, в якому можуть взяти участь національні команди європейських країн, буде деякою мірою подібний до клубних ліг. Збірні пропонується розділити на п’ять груп, в які команди потраплять згідно з їх рейтингом. Подоба клубних змагань полягає в тому, що збірні команди за результатами турніру будуть підвищуватися і, відповідно, знижуватися в класі, тобто переходити з однієї групи в іншу.

 Збірна України може потрапити до групи В, де їй компанію складуть команди Англії, Франції, Данії, Швеції, Швейцарії, Боснії та Росії.

Related Post

 Група А, тобто ліга найсильніших, складалася б з команд Іспанії, Італії, Німеччини, Нідерландів, Португалії, Хорватії, Бельгії та Греції.

 Зазначимо, що розгромлена нещодавно з рахунком 9:0 Україна збірна Сан-Марино опинилася б у групі Е разом з командами Мальти, Андорри, Фарерських островів, Ліхтенштейну і збірної Гібралтару.

 За матеріалами: sport.ua

Leave a Comment