fbpx
Спорт

Василь Ломаченко: Я хочу увійти в історію професійного боксу

У суботу, 12 жовтня, в Thomas & Mack Center в Лас -Вегасі один з найуспішніших українських боксерів останніх років, дворазовий Олімпійський чемпіон Василь Ломаченко проведе свій перший боксерський поєдинок на професійному рингу. Суперником Василя Ломаченка буде досвідчений мексиканець Хосе Рамірес.

Цей бій цікавий відразу з кількох причин. По-перше, як зазначалося вище, це буде дебют Ломаченка як професійного боксера, а, по-друге, перемога в цьому протистоянні відкриває Василю Ломаченку шлях до завоювання свого першого титулу. Якщо Ломаченко переможе в суботу Раміреса, то, як припускають промоутери, вже в січня 2014 року український боксер зможе вийти на ринг на поєдинок за звання чемпіона світу.

ЗМІ з посиланням на RingTV наводять слова Ломаченка, який заявив напередодні бою проти Хосе Раміреса наступне: «Я впевнений у своїх силах і знаю, що можу стати чемпіоном світу. Я хочу битися за чемпіонський титул так швидко як це взагалі можливо».

«Я хочу увійти в історію професійного боксу так само, як увійшов в історію аматорського», – підкреслив український боксер Василь Ломаченко.

Раніше повідомлялося, що Василя Ломаченка у США вирушить підтримати інший відомий український боксер Олександр Усик, який цього року також перейшов з аматорів у професіонали. «Зараз я інтенсивно готуюся до свого професійного дебюту, який відбудеться 9 листопада в київському Палаці спорту. Тим не менше, я не можу не підтримати свого друга, брата Васю Ломаченка», – приводили ЗМІ слова Олександра Усика.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: