fbpx
Політика

Бондаренко побоюється, що небажанням Януковича визволяти Тимошенко скористаються сторонні сили

 Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Володимир Бондаренко вважає, що якщо президент України Віктор Янукович не вирішить питання Юлії Тимошенко найближчим часом, цим скористаються сили, які налаштовані проти євроінтеграції України.

За його словами, Янукович повинен прийняти рішення, але насправді не хоче цього робити. Депутат зізнався, що боїться того, що це питання буде вирішено зовсім іншим шляхом. Як він зазначив, у України є сусіди, які виступають проти її євроінтеграції.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«А тому найлегше зробити якісь речі, які зовсім були б нестандартними: ми пам’ятаємо історію Литвиненка в Англії, ми пам’ятаємо ще деякі історії, які пов’язані з декількома бізнесменами і політиками», – повідомив Володимир Бондаренко.

Він вважає, що найгірший сценарій – якщо Тимошенко одного ранку просто не прокинеться. За його словами, в такому випадку вся провина ляже на українську владу,що знищила свого опонента.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«І тоді нам, природно, не бачити ніякої Європи», – зазначив Володимир Бондаренко.

Читайте також: