fbpx
Міжнародна економіка

“Аерофлот” проведе презентацію свого майбутнього лоукостера

Російська компанія ВАТ "Аерофлот" в четвер проведе прес-конференцію, яка повністю буде присвячена презентації нової бюджетної авіакомпанії. Як стало відомо, новий проект носить назву "Добролет", він і буде сьогодні представлений генеральним директором "Аерофлоту" Віталієм Савельєвим.

Раніше повідомлялося, що компанія "Аерофлот" планує інвестувати у створення першого в Росії лоукостера $ 100 млн. Передбачається, що гендиректором майбутньої компанії стане екс-глава "Авіанова" Володимир Горбунов, що займає в даний час пост радника Савельєва.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Також відомо, що спочатку авіапарк нової компанії буде складатися з восьми Boeing -737 або A320, проте, в перспективі він може збільшитися до 40 літаків. Запуск лоукостера намічений на весну наступного, 2014 року.

За підсумками проведеного конкурсу, розробкою фірмового стилю лоукостера займатиметься компанія Landor Associates, що свого часу робила ребрендинг "Сибіру". За свою роботу компанія попросила 30 млн рублів.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

Поки невідомо назву бюджетного перевізника, представник " Аерофлоту" повідомив, що вона ще не затверджена, відомо лише, що в ній буде 7-9 символів.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: