fbpx
Спорт

Україні прогнозують дві бронзові медалі на Олімпіаді в Сочі

Все ближче і ближче зимові Олімпійські ігри, які в 2014 році прийме російське місто Сочі. З наближенням Ігор все більш цікавими стають прогнози їх результатів, зокрема і в питанні передбачуваної кількості завойованих учасниками медалей.

У сочинських Олімпійських іграх візьме участь і збірна України, а вболівальники української команди, безумовно, чекають від неї успішного виступу. У світлі останніх подій у світі зимових видів спорту, Україна всерйоз може розраховувати на завоювання медалей, наприклад, в біатлоні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Цікавий прогноз на зимову Олімпіаду зробила компанія Infostrada, яка займається аналізом спортивної статистики. На своєму офіційному сайті, проаналізувавши виступи спортсменів з різних країн протягом останніх трьох років, компанія опублікувала віртуальний медальний залік сочинських Ігор, в якому Україні віддані лише дві бронзові нагороди.

На думку фахівців, перше місце в медальному заліку займе збірна Норвегії, якій віддані 37 олімпійських нагород. Друга позиція у США, а замикає трійку команда Канади, якій прогнозується завоювання 34-х медалей.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Цікаво, що збірна Росії була поміщена лише на дев’яте місце. Прогнозується, що російська команда зможе завоювати на сочинській Олімпіаді по п’ять золотих і срібних медалей і 7 бронзових нагород.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: