Яценюк зустрівся з делегацією МЗС Франції

 Сьогодні, 9 жовтня, лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк зустрівся з представниками делегації Міністерства закордонних справ Франції та обговорив з ними перспективи підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.

Під час зустрічі Яценюк відзначив, що вона проходить напередодні важливого і доленосного для України рішення, а також висловив надію на те, що Угода про асоціацію таки буде підписана в листопаді цього року.

Він звернув увагу своїх співрозмовників на те, що зараз в Україні склалася досить складна економічна ситуація і при цьому український уряд відмовляється озвучувати ті проблеми, з якими зіткнулася країна.

Яценюк сподівається, що підписання Угоди про асоціацію посприяє економічним реформам в Україні та надасть можливість співпрацювати з провідними європейськими та світовими фінансовими організаціями.

Related Post

«Це обов’язкова умова для фінансової стабільності України», – сказав лідер «Батьківщини».

Він також зазначив, що для України дуже важлива підтримка французької сторони і висловив надію на взаємовигідну співпрацю між двома країнами.

У той же час, представники французької делегації повідомили, що розраховують на позитивні перспективи саміту у Вільнюсі у разі виконання Україною всіх критеріїв Євросоюзу, серед яких вирішення питання виборчого правосуддя і звільнення Тимошенко, а також реформи в економіці та правоохоронній системі.

Дипломати зазначили, що підписання Угоди про асоціацію стане лише початком довгої і складної дороги, яку належить пройти Україні.

Leave a Comment