fbpx
Міжнародна економіка

Россільгоспнагляд має претензії до молочної продукції з Нідерландів

 Керівник Россільгоспнагляду Сергій Данкверт повідомив, що за попередніми підсумками перевірки молочної продукції з Нідерландів, були виявлені порушення, що не задовільнило Російську Федерацію. За словами Данкверта, результати інспекції вказують на необхідність термінової актуалізації списку постачальників з боку ветеринарної служби Нідерландів.

 «Як виявилося, ветеринарна служба Нідерландів не перевіряє продукцію, а просто ставить підписи на документах. Однак, з іншого боку, в Нідерландах є спеціальна служба, яка стежить за якістю молока. Дана служба має відношення до Міністерства економіки Нідерландів. Тут виходить так: ветеринари молоко не перевіряють, а перевіряє його зовсім інша структура. Ми такого не розуміємо», – заявив Данкверт.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Також Данкверт пообіцяв, що відтепер російська служба ретельніше вивчатиме дане питання. Нагадаємо, що зовсім недавно Росспоживнагляд ввів заборону на ввезення молочної продукції з Литви, оскільки в продукції були порушені вимоги якості, встановлені Росією.

 За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: