fbpx
Економіка

Пєсков: “Путін листа від директора Greenpeace не отримував”

 Сьогодні, 9 жовтня, прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що на дану хвилину Володимир Путін так і не побачив листа від виконавчого директора організації «Грінпіс» Кумі Найду.

«У даний момент ми не можемо вам сказати нічого про зміст даного листа, так як ми досі його не бачили. Ми перевіряємо інформацію про його існування», – заявив прес-секретар президента.

Нагадаємо, що сьогодні один з керівників організації «Грінпіс» відправив Володимиру Путіну лист. У своєму посланні Кумі Найду звернувся до президента з проханням провести особисту зустріч, на якій буде обговорюватися питання майбутнього активістів організації, які перебувають під арештом. Кумі Найду пообіцяв приїхати до Москви, якщо російський лідер дасть згоду на проведення даної зустрічі.

У даний момент залишаються під вартою 30 активістів організації «Грінпіс». Затримали активістів за спробу провести акцію на нафтоплатформі «Приразломная» у Печорському морі. Всім затриманим пред’явлені звинувачення у піратстві. Також заарештували і судно «Арктик Санрайз», яке належить організації.

За матеріалами: baltinfo.ru

Читайте також: