fbpx
Новини світу

«ЛДПР розіб’є всі вікна в посольстві Нідерландів», – Жириновський

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський повідомив про те, що його політична сила проводитиме акцію протесту біля посольства Нідерландів. При цьому він також пообіцяв розбити всі вікна в цьому будинку.

«Не будемо ми жити за принципом: нас вдарять по одній щоці, а ми іншу підставимо. Ми – в лоб, в ніс», – підкреслив політик.

За його словами, правоохоронці не мали жодного права затримувати співробітника російського посольства в Гаазі. Він нагадав, що віденська конвенція не передбачає втручання в приватне життя.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Якщо навіть у дрезину п’яний буде, але він – дипломат. Якщо навіть вкрав щось, він – дипломат. Недоторканність – російське слово всіма мовами», – заявив Жириновський.

Він стверджує, що якби дипломат навіть когось убив, то поліцейські все одно не мали б права до нього торкатися.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, що в ніч на 6 жовтня до співробітника російського посольства в Нідерландах Дмитра Бородіна прийшли на квартиру невідомі люди в камуфляжі. Вони побили його, а потім доставили в поліцейський відділок, однак через деякий час все ж відпустили. За словами дипломата, причиною для арешту послужила нібито скарга сусідів на те, що він погано поводиться з дітьми.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: