ЗМІ: Російський нападаючий цікавий каталонській «Барселоні»?

У сферу інтересів одного з найсильніших клубів світу – каталонської «Барселони», потрапив російський нападник Артем Дзюба, який в даний час захищає кольори «Ростова». Вихованець академії московського «Спартака» в поточному сезоні разом з форвардом пітерського «Зеніту» Данні очолює список кращих бомбардирів РФПЛ. На рахунку Артема Дзюби вісім забитих м’ячів.

ЗМІ, з посиланням на видання Sport.es, сьогодні пишуть про те, що російський футболіст є одним з кандидатів для посилення атакуючої міці команди зі столиці Каталонії. Ні для кого не є секретом, що в «Барсі» існує проблема з «габаритними» футболістами, а виразно це можна побачити, наприклад, при розіграші «Барселоною» кутових ударів.

Раніше повідомлялося, що Херардо Мартіно, який очолив у поточному сезоні «Барселону» хотів би підсилити в зимове міжсезоння пару позицій: центр оборони і напад. Щодо оборонної лінії команди, то в «Барселоні» чекають одужання Карлеса Пуйоля. Якщо відновлення захисника пройде гладко, то каталонцям придбання центрального захисника може і не знадобитися. А от у напад, ймовірно, все-таки потрібен буде футболіст, здатний, у разі необхідності, успішно вести боротьбу на «другому поверсі». Саме таким форвардом і є Артем Дзюба.

Related Post

В Іспанії пишуть про те, що крім нападника «Ростова», каталонський клуб може розглянути кандидатури і інших футболістів, серед яких називаються такі відомі в Європі виконавці, як Штефан Кісслінк, Клас- Ян Хунтелар, Оскар Кардосо. Відзначається, що цими іменами список потенційних новачків «Барселони» не обмежується.

За матеріалами: eurosport.ru Фото: championat.com

Leave a Comment