fbpx
Футбол

«Журналісти створили психологічну напругу навколо “Динамо”», – Грозний

 Головний тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний впевнений, що велика увага ЗМІ не йде на користь київському «Динамо».

 «Психологічну напругу навколо "Динамо" створили саме журналісти», – стверджує іменитий тренер.

 Він зазначив, що як тільки у «біло – синіх» щось йде не так, то журналісти відразу ж починають писати: «Не динамівський це стиль», «от не так грають» тощо.

 У підсумку виходить, міркує В’ячеслав Грозний, що замість того, щоб Олег Блохін міг нормально працювати з «Динамо», він вимушений щодня читати в ЗМІ тільки «різну гидоту про себе і про свою команду».

 «Це ненормально! Не ображаючи нікого, це з’явилося разом з тим, що зараз в інтернеті можна писати що хочеш, і кожен день будь-яка людина може образити головного тренера або футболіста – гравця, і не відповідати за це», – додав наставник «Говерли».

 «Я за те, щоб кожна людина ніс відповідальність за те, що вона говорить, у тому числі і в інтернеті», – підкреслив Грозний.

 На його думку, не можна писати будь-які «гидоти» на жодну людину.

 На думку тренера, така вседозволеність вже переходить всі рамки свободи слова.

 «Нікого такі результати київського "Динамо" не влаштовують: ні тренера, ні керівництво, ні вболівальників, однак навіщо ж добивати столичний клуб подібними висловлюваннями?!», – дивується Грозний.

 На думку Грозного, якщо його команда погано зіграє, то він зрозуміє це і без «допомоги журналістів».

 «Ще раз повторюю: київське "Динамо" – це великий клуб, якому потрібно терпіння і часу», – підсумував Грозний.

 Нагадаємо, що зараз київське «Динамо» займає 5-е місце в чемпіонаті України. В активі киян 21 очко. Від найближчого суперника – «Чорноморця» – кияни відстають на 3 очки. Крім того, в спину «Динамо» «дихає» полтавська «Ворскла» з 20 – ма очками в активі.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: