fbpx
Новини світу

Володимир Козак привітав працівників поштового зв’язку з професійним святом – Всесвітнім днем пошти

Міністр інфраструктури України Володимир Козак привітав працівників поштового зв’язку з професійним святом – Всесвітнім днем пошти. Про це УНН повідомили у прес-службі Укрпошти.

"Щодня тисячі наших співвітчизників користуються послугами поштового зв’язку, які, незважаючи на стрімкий розвиток цифрових технологій, залишаються популярними серед населення. І це не дивно, адже доставляючи листи, телеграми, поштові перекази, улюблені періодичні видання, ви скорочуєте відстань між людьми. Укрпошта сьогодні – це надійний засіб комунікації з усім світом, а завдяки широкому спектру сучасних і якісних послуг, впровадженню технологічних інновацій поштового зв’язку є привабливим і доступним для різних верств населення", – повідомив Козак.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Міністр інфраструктури зауважив, що йде активна робота над спрощенням доступу громадян до адміністративних послуг, розширюючи їх перелік і географію надання населенню.

"Завдяки цьому люди через поштове відділення можуть швидко і якісно оформити запити та звернення для отримання субсидії, пенсії, реєстрації фізичної особи-підприємця або встановлення пільгового статусу учасника або інваліда війни тощо. В даний час вже більше 12 000 відділень Укрпошти надають спрощений доступ до адміністративних послуг і ми плануємо, що до кінця поточного року такі послуги надаватимуться у всіх відділеннях Укрпошти. Завдяки вам, шановні працівники галузі, сьогодні Укрпошта виходить на високий рівень якості послуг і сервісу обслуговування споживачів, а ваша робота спрямована на максимальне задоволення потреб своїх клієнтів. Дякуємо за вашу непросту, але дуже важливу роботу. Бажаю щастя, благополуччя, міцного здоров’я та нових звершень у роботі на благо українського народу і держави", – йдеться у привітанні.

Джерело: УНН

Читайте також: