fbpx
Кінотеатри

Прем’єр-міністру Великобританії сподобалася гра Бенедикта Камбербетча

 Голова британського уряду Девід Кемерон похвалив Бенедикта Камбербетча, який виконав роль засновника сайту WikiLeaks Джуліана Ассанжа у фільмі «П’ята влада». На думку прем’єр – міністра, актор чудово передав «нервозність і інші риси Джуліана Ассанжа». Правда, Кемерон зазначив, що подивився тільки половину картини.

 На початковому етапі, вважає голова Кабінету міністрів Великобританії, WikiLeaks був корисний, оскільки «розкривав корупцію». Згодом сайт став «шкідливим», тому що багато осіб, чиї імена фігурували в якості інформаторів, стали піддаватися ризику, зазначив прем’єр.

 Самі творці сайту WikiLeaks вважають картину «П’ята влада» вимислом і стверджують, що творці фільму «показали події вкрай однобоко». Джуліан Ассанж виступив з критичною заявою про те, що стрічка «П’ята влада» є «пропагандистською і брехливою».

 Прем’єра фільму Білла Кондона «П’ята влада» з Бенедиктом Камбербетчем в головній ролі відбулася на кінофестивалі в Торонто 5 вересня. На російські екрани ця картина вийде 24 жовтня.

«П’ята влада» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: