fbpx
Суспільство

Новорічна вистава в Кремлі відбудеться 26 грудня

  Головна новорічна вистава Росії відбудеться 26 грудня в Кремлі і буде присвячена зимовим Олімпійським іграм в Сочі. Про це повідомив прес-секретар управління справами президента РФ Віктор Хреков.

Він сказав, що «головна новорічна вистава країни, яка пройде відповідно до доручення президента, відбудеться 26 грудня по традиції в Кремлі». Також В. Хреков додав, що «вже сформований оргкомітет, який очолив керуючий справами президента Володимир Кожин, до нього увійшли представники різних міністерств і відомств».

Читайте також:  Благодатний вогонь в Єрусалимі у Храмі Воскресіння не «сходить» – його запалюють і освячують

Він зазначив, що на виставу запрошені більше п’яти тисяч дітей з різних регіонів країни, а також з Південної Осетії і Абхазії. Прес-секретар розповів: «Готується сценарій новорічної вистави, в якій буде відображена зимова Олімпіада в Сочі».

Що ж до новорічних подарунків, то за традицією, в них увійдуть солодощі вітчизняних виробників.

Крім цього, вже ведеться підбір ялинки, яка і буде прикрашати Соборну площу Кремля. Обстежуються лісництва в Підмосков’ї і проводиться такий собі «кастинг», адже ялинка повинна бути не нижчою 30-35 метрів, з густою кроною, а в місці спилу – діаметром не менше 70 сантиметрів. Віктор Хреков підкреслив, що безсумнівно, враховуються й екологічні аспекти, «а саме те, що ялина повинна бути з фонду так званої "стиглої деревини", яка відведена під вирубку».

Читайте також:  Розшук. В місті Кагарлик пропав хлопчик

За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: