fbpx
Шоу-бізнес

Миколі Цискарідзе запропонували виступати в трьох спектаклях

 Колишньому прем’єру Великого театру Миколі Цискарідзе офіційно запропонували виступити в трьох спектаклях на сцені ГАБТ для того, щоб попрощатися з глядачами. Про це розповів генеральний директор театру Володимир Урін.

 Як говорить В.Урін, з такою ініціативою виступив міністр культури Володимир Мединський, проте ніякого наказу щодо цього не надходило. Директор ГАБТ заявив, що йому сподобалася ідея голови Мінкульту і він кілька разів обговорював з Миколою Цискарідзе можливі виступи. Керівництво театру пообіцяло надати танцівнику репетиційні зали, а також виділити час на репетиції з партнерами по виставі.

 Крім цього, В.Урін зазначив, що вів з Цискарідзе розмови про його роботу в ГАБТ. Директор заявив: «Враховуючи нинішню ситуацію в балеті Великого театру, я не бачу можливості розглядати сьогодні питання про повернення Миколи Цискарідзе на постійну роботу. Про що я йому сказав».

 Чим же має намір займатися Микола Цискарідзе надалі, поки невідомо.

 Раніше з’являлася інформація про те, що Мединський і Урін запропонували Миколі Цискарідзе провести на сцені Великого театру кілька бенефісів, зокрема, виступити 31 грудня в балеті «Лускунчик». Однак тоді не уточнювалося, в якій кількості вистав станцює Микола Цискарідзе, і чи пройдуть у нього сольні бенефіси.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: