fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Літак МНС доставить з Сирії 76 осіб

 Сьогодні, 8 жовтня, літак МНС забрав з Сирії 76 пасажирів, серед яких громадяни Російської Федерації, громадяни Сирії та країн СНД. «З Латакії до Москви вилетів літак МНС Іл – 62. На борту літака знаходяться 76 осіб, серед яких в основному жінки і діти, які виявили бажання покинути територію Сирію», – заявила офіційний представник міністерства Ірина Россіус.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 За даними Ірини Россіус, на борту літака 47 громадян Російської Федерації, шість громадян України, 22 громадянина Сирії і один моловець. Россіус додала, що літак приземлиться в московському аеропорту «Домодєдово» вже сьогодні ввечері. Нагадаємо, що з початку вересня Сирію покинули вже 70 росіян і громадян країн СНД. Всі вони також були доставлені на територію Російської Федерації спеціальним літаком МНС.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Військовий конфлікт у Сирії триває з березня 2011 року. За останніми даними Організації Об’єднаних Націй, за цей час в ході зіткнень урядових військ і опозиціонерів загинули більше 100 тисяч осіб. Також ситуація в країні значно загострилася після того, як в серпні в Сирії було застосовано хімічну зброю.

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: