fbpx
Шоу-бізнес

Жанна Фріске підшукує садок для свого сина

  Популярна російська співачка Жанна Фріске все ж прийняла важливе рішення і тепер переселяється зі своїм сином Платоном з Майамі до Москви. Жанна Фріске вже навіть почала підбирати для Платона дитячий садок і школу, і це незважаючи на те, що 7 жовтня малюкові виповнилося всього півроку.

Жанна Фріске планує повернутися в російську столицю, коли Платону виповниться рік, тобто, вже в квітні 2014 року. Вона вже спеціально підібрала нову квартиру в елітному районі. Одним з визначальним чинників стала наявність поблизу хороших шкіл та дитячого садка.

Сама Жанна Фріске говорить про те, що зовсім не бажає залишати свого сина з нянями, тому буде водити його в звичайний дитячий садок.

Нагадуємо, що Жанна Фріске вперше стала мамою 7 квітня 2013 року. Батьком Платона став популярний шоумен Дмитро Шепелєв, який прилетів підтримувати кохану під час пологів. Ходять чутки, що народжувала Жанна в тій же клініці Маямі, в якій з’явилися на світ діти багатьох знаменитих матусь, серед яких дочка Крістіни Орбакайте Клавдія, яка з’явилася на світ 30 березня 2012 року.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: