fbpx
Економіка

Ахметов звільнив керівництво “Укртелекому”

 Найбільший в Україні оператор фіксованого телефонного зв’язку «Укртелеком» позбувся всіх своїх керівників. Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня СКМ Ріната Ахметова оформило угоду з придбання 100 % акцій компанії UА Тelecominvest Limited. Саме UА Тelecominvest Limited належать права українського ТОВ «ЕСУ», яка, своєю чергою, володіє 93% акцій «Укртелекому».

 В даний момент відомо і про те, що нове правління буде обрано вже сьогодні, 8 жовтня.

 Як стало відомо, свої посади залишили Наталія Агаркова, Людмила Прутенко, Олександр Чернявський, Ігор Кравець та Сергій Васьковський. Всі вони займали ключові пости в компанії «Укртелеком».

 Відзначимо, що в даний момент невідомою залишається сума, за яку Ахметов зміг придбати «Укртелеком». Відомо лише те, що колишній власник компанії в 2011 році виклав за «Укртелеком» 10,575 мільярда гривень. В Україні послугами інтернету від «Укртелекому» користується кожен п’ятий користувач всесвітньої мережі. Також даній компанії належить ще й мобільний оператор «ТриМоб». Цікаво, що саме даний мобільний оператор єдиний з усіх українських, який володіє ліцензією на 3G.

 За матеріалами: lb.ua

Читайте також: