На фестивалі “2morrow/Завтра” переміг казахський фільм

Переможцем міжнародного фестивалю незалежного кіно «2morrow/Завтра» став фільм казахстанського режисера Еміра Байгазіна «Уроки гармонії». Цей кіноогляд, створений режисером Іваном Диховичним, проводився в Москві всьоме.

Картина-переможець розповідає про 13-річного школяра з казахстанської глибинки, що зазнає принижень з боку однолітків. Дитина, що стала ізгоєм, озлоблюється і починає мстити своїм кривдникам. У роботі над «Уроками гармонії» взяли участь кінематографісти з Казахстану, Німеччини та Франції. Ця стрічка вже отримала «Срібного лева» на Берлінському кінофестивалі і стала лауреатом швейцарського кінофестивалю "КІНО. Фільми з Росії і не тільки" .

Related Post

Переможцем у номінації «Краща історія» став фільм Тома Шовала «Молодість» (Ізраїль). Кращою актрисою визнана Олександра Фіндер (Німеччина) , яка виконала головну роль в картині Філіпа Гренінга «Дружина поліцейського». Також на кінофестивалі «2morrow/Завтра» були відзначені призами картини «Незвідані почуття» Райана Круглера і Солбона Лигденова «Булаг».

"Уроки гармонії" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment