fbpx
Футбол

Михайло Добкін про матч «Дніпро» – «Металіст»: «Не змогли забезпечити проведення центрального матчу першого кола – давай до побачення! 0-3»

Події, що відбулися вчора ввечері у Дніпропетровську під час центрального матчу 12- го туру УПЛ «Дніпро» – «Металіст» продовжують обговорюватися. Нагадаємо, що команди зіграли перший тайм, після якого підопічні Хуанде Рамоса вели в рахунку 2:1. Перед початком другої половини зустрічі на «Дніпро-Арені» згасло світло і після довгої паузи було прийнято рішення про припинення поєдинку «Дніпро» – «Металіст».

Свою думку про подію раніше вже висловили представники «Дніпра», а харківський «Металіст» у своєму відкритому листі зажадав зарахувати «Дніпру» технічну поразку. Згоден з такою вимогою і голова харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, який раніше вже не раз висловлював свою думку про різні події у світі футболу. У своєму Twitter про події на «Дніпро- Арені» Михайло Добкін написав наступне: «Не змогли забезпечити проведення центрального матчу першого кола – давай до побачення! 0-3».

Відзначимо, що вчора ввечері в ЗМІ з’являлася інформація про те, що відключення світла сталося і на прилеглій до «Дніпро-Арени» території. «Я особисто бачив, що світло навколо стадіону не пропадало. Світло не гаснуло навіть усередині стадіону! Заявляю це відповідально так, як під час відсутності світла, я проходив через частину стадіону, щоб потрапити до вболівальників. Світло було скрізь, крім ігрового поля!», – зазначив у своєму Twitter Михайло Добкін.

Глава харківської ОДА вважає, що «якщо стадіон в Дніпрі залишать без покарання, значить, створять прецедент для майбутніх ситуацій».

«11-го грає у Харкові збірна. Наше завдання не допустити провокацій проти нашої збірної і нашого міста, а також проти нашого стадіону!», – резюмує голова харківської ОДА Михайло Добкін. Нагадаємо, що 11 жовтня в Харкові збірна України в рамках відбірного турніру на чемпіонат світу-2014 зіграє проти національної команди Польщі і цей поєдинок є одним з ключових у боротьбі за путівку до Бразилії, яка в 2014 році прийме світову першість.

Читайте також: