Додаткові автобуси на київських дорогах можуть з’явитися вже до весни

 Влада Києва в рамках підготовки до роботи в зимових умовах повідомила про плани розширення автобусного парку. Про це заявив генеральний директор КП «Київпастранс» Микола Ламбуцький під час засідання колегії КМДА.

 «В даний момент на столичних маршрутах працюють 410 комунальних автобусів. Крім цього, був створений резерв з двадцяти автобусів, які завжди готові вийти на заміну у випадку непередбаченої ситуації. Зараз же ми проводимо роботу над тим, щоб уже з 1- го дня зими кількість одиниць рухомого транспорту на маршрутах було збільшено до 442 автобусів», – виступив з доповіддю Микола Ламбуцький.

Related Post

 Також директор КП «Київспасстранс» додав, що в останні роки кількість автобусів і тролейбусів на маршрутах збільшилася. Таким чином, за останній рік випуск рухомого складу по тролейбусах і автобусах виріс на 10%, ще на 3% він виріс по трамваях.

 «За останні два роки було придбано 140 тролейбусів, 33 з яких ми поставили на маршрути вже в поточному році. У даний момент від корпорації «Богдан» ми очікуємо ще 81 тролейбус. У 2014 році за планом ми повинні придбати 76 тролейбусів», – підсумував Ламбуцький.

 За матеріалами: УНІАН

Leave a Comment