fbpx
Міжнародна економіка

Для російської економіки литовська продукція пріоритетом не є – Онищенко

 Головний санітарний лікар Російської Федерації Геннадій Онищенко заявив, що припинення поставок молочної продукції з Литви до Росії жодним чином не позначиться на російській економіці.

 «Дане питання для російської економіки не є пріоритетним. Литовські виробники не зроблять нам погоду, адже обсяги їх продукції знаходяться на рівні, який нижчий від статистичної похибки», – заявив голова Росспоживнагляду Геннадій Онищенко.

Читайте також:  Старий танковий завод у Чехії став мільярдером на тлі війни в Україні

 Крім цього, Геннадій Онищенко зауважив, що кілька років тому литовські виробники набагато ретельніше стежили за своєю продукцією.

 «Три -чотири роки тому дуже активно працювало посольство. Проте в даний момент ми можемо помітити різке ослаблення позицій про захист прав споживачів. У литовському сирі ми знаходимо цвіль, різні бактерії, в тому числі і кишкової палички. Зі сметаною теж не все гаразд: у ній ми не знайшли достатнього вмісту молочно – кислих організмів», – додав Онищенко.

Читайте також:  Орбан зробив нову скандальну заяву про гроші для України, поскаржився на бідність і лякав угорців війною

 Нагадаємо, що 7 жовтня Росспоживнагляд заборонив постачання з Литви м’яса і риби. Трохи раніше була введена заборона на литовську молочну продукцію.

 За матеріалами: obozrevatel.com

 

Читайте також: