fbpx
Політика

Ляшко вимагає позбавити Азарова і Януковича заробітної плати

 Під час Погоджувальної ради 7 жовтня, народний депутат України, лідер Радикальної партії України Олег Ляшко закликав своїх колег підтримати законопроект про мораторій на закриття медичних установ.

 «Я прошу фракцію Партії регіонів підтримати цей законопроект. І не йдіть від відповідальності, оскільки я знаю, що був даний знак згори – не голосувати за цей законопроект», – повідомив Ляшко.

 Він вважає, що депутатам слід в першу чергу прислухатися до своїх виборців. Крім того, Ляшко звернув увагу на катастрофічну економічну ситуацію в Україні. Зокрема, він зазначив, що в країні, як і раніше, є заборгованості з виплати заробітних плат, з виплати соціальної допомоги та інших напрямів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Він зажадав, щоб уряд розблокував казначейство та оплатив рахунки, так як деякі люди навіть не можуть оплатити рахунки за світло у квартирах.

 Звертаючись до Януковича, Азарова та інших членів уряду, Ляшко зажадав, щоб вони припинили отримувати заробітні плати та матеріальну допомогу.

 За його словами, поки не буде достатньої кількості грошей на ремонт шкіл, дитячих садків, виплату соціальної допомоги, необхідно припинити виплачувати заробітні плати чиновникам і депутатам.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 «Вирішіть проблеми людей, а потім виплачуйте собі заробітні плати», – підкреслив Ляшко.

Ляшко вимагає позбавити Януковича і Азарова зарабітної плати (відео):

Читайте також: