12-й тур УПЛ. «Дніпро» – «Металіст»: погляд з Дніпропетровська

Сьогодні у Дніпропетровську пройшла перша частина центрального матчу 12-го туру – одного з головних матчів всього 1-го кола УПЛ. На полі «Дніпро-Арени» зійшлися два давніх суперники – «Дніпро» і «Металіст». Нагадаємо, що «Дніпро» у четвер на своєму полі приймав «Фіорентину». Перше, що відразу ж впадало в очі у тому матчі – жахливий стан газону. Варто відзначити, що сьогодні стан поля в Дніпропетровську було помітно кращим.

Команди почали матч досить активно. Вже на 7-й хвилині посварилися Ротань та Соуза. Хоча через 3 хвилини про це всі забули, так як «Дніпро» повів у рахунку. Ротань з центру поля подав у штрафну, а Мандзюк головою замкнув навіс – 1:0 на користь «Дніпра». «Металіст» відповів небезпечним моментом «Дніпру», – після рикошету м’яч потрапив у поперечину. Втім, господарів поля це явно не збентежило. У наступній атаці «Дніпро» подвоїв свою перевагу, – Зозуля головою замкнув подачу Стрініча.

Після цього команди буквально «понеслися» вперед, демонструючи швидкий і видовищний футбол. Однак невелика перевага була на боці «Металіста», а господарі поля сіли на свою половину поля. Незабаром активність «Металіста» «матеріалізувалася» у гол – на 31-й хвилині: Едмар буквально «запхав» м’яч у ворота Бойка.

Related Post

До кінця першого тайму обидві команди не «зменшували обороти», постійно створюючи моменти біля воріт суперника. Однак рахунок у першому таймі так і не змінився, – 2:1 на користь «Дніпра».

Другий тайм став «холодним душем» для всього стадіону, – на «Дніпро-Арені» зникло освітлення. Головний арбітр прийняв рішення відвести команди в підтрибунне приміщення. Незабаром після цього поповзли чутки, що світло пропало не тільки на стадіоні, а й у всьому мікрорайоні. Проте прес-секретар Дніпрообленерго заявила, що у них на станції з напругою все в порядку. За її словами, у відомстві не знають, у чому причина перебоїв на «Дніпро-Арені».

Стало відомо, що рішення щодо матчу приймуть 7 жовтня.

Leave a Comment