fbpx
Футбол

12-й тур УПЛ. «Дніпро» – «Металіст»: битва лідерів чемпіонату

Сьогодні ввечері у Дніпропетровську на стадіоні «Дніпро- Арена» відбудеться центральний матч 12-го туру УПЛ і один з головних матчів всього кола – «Дніпро» – «Металіст». Початок зустрічі о 19:30, розсудить команди Анатолій Жабченко.

Пряма трансляція матчу запланована на каналі «2+2».

Завжди захоплююче і напружене протистояння принципових суперників в особі «Дніпра» і «Металіста» сьогодні посилюється турнірним становищем команд. Лідер Прем’єр-ліги "Металіст" зіграє зі своїм найближчим переслідувачем, маючи 3 очки переваги над «дніпрянами». Виходить, що в разі перемоги «Дніпро» доганяє харків’ян, а в разі перемоги гостей – «Металіст» відривається від переслідувачів на 6 очок.

Нагадаємо, що в четвер «Дніпро» провів дуже важкий матч з «Фіорентиною». Варто відзначити, що газон на «Дніпро-Арені» був далеко не найвищої якості. Тому страшно навіть уявити, яким буде сьогодні поле в Дніпропетровську. Однак, саме «Дніпро» славиться фізичною підготовкою, тому навряд чи це буде кидатися сьогодні в очі з першої хвилини.

Масла у вогонь підлило і те, що вчора «Дніпро» на офіційному сайті спробував натиснути на «Металіст», нагадавши про статус українця Дишленковича. Це призвело до «інтернет- перепалки» сайтів двох клубів. Хоча Мирон Маркевич може без проблем вирішити це питання, поставивши на ворота Горяїнова.

Щодо складів, то вони сьогодні будуть бойовими. Головний тренер «Дніпра» Хуанде Рамос постійно проводив ротацію, але сьогодні це навряд чи відбудеться. Зокрема, Мандзюк, Бруну Гама і Калинич можуть здивувати своєю появою зі стартових хвилин. У питанні вибору складу «Металіст» буде відштовхуватися від гравців у центрі поля. Чи вийде в опорній зоні Дієго Соуза або Краснопьоров – одне з головних питань щодо складу харків’ян.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: