Тарантіно назвав 10 кращих фільмів 2013 року

Культовий режисер Квентін Тарантіно склав список, до якого увійшли кращі, на його думку, фільми 2013 року. До цього переліку потрапили як надприбуткові картини, так і стрічки, касові збори яких залишають бажати багато кращого.

До думки метра світової кінематографії варто прислухатися, так як оцінював він фільми не з точки зору прибутку, а за зовсім іншими критеріями. У розумінні Тарантіно кращою картиною є та, яка змушує думати, а не та, яка рясніє спецефектами.

Отже, «список Тарантіно» виглядає наступним чином:  «Полуднева нега» , «Перед північчю», «Жасмин», «Закляття», «Товариші по чарці» , «Мила Френсіс» , «Гравітація», «Пипець-2» , «Самотній рейнджер», «Кінець світу 2013».

Related Post

Щоправда, про що варто задуматися глядачам стрічок «Пипець -2» або, приміром, «Товариші по чарці», Квентін Тарантіно не пояснив, чи лише додав, що це не рейтинг, а просто десятка найкращих. Тобто, «Перед північчю» анітрохи не краще, ніж «Кінець світу 2013».

Також режисер підкреслив, що зараз готуються до виходу на широкі екрани ще кілька фільмів, тому його список може поповнитися.

"Пипець-2" – фільм зі "списку Тарантіно" (відео):

За матеріалами: film.ru

Leave a Comment