fbpx
Шоу-бізнес

Стівен Сігал і Валерій Меладзе в захваті від президента Чечні

Зірки російської та зарубіжної естради напередодні з’їхалися в Грозний, щоб відзначити 195-у річницю з дня народження чеченської столиці.

Серед виконавців, які взяли участь у грандіозному святі, виявилися Валерій Меладзе, Лев Лещенко, Вікторія Дайнеко, Тіматі, Ірина Дубцова і багато інших виконавців. Також в Грозний в ролі почесного гостя був запрошений голлівудський актор Стівен Сігал. Ведучими свята, що пройшло під відкритим небом в амфітеатрі на березі річки Сунжа, були Микола Басков та Ігор Верник.

Валерій Меладзе, виступаючи з вітальною промовою, заявив, що не відчуває себе в Грозному іноземцем, і висловив слова захоплення на адресу президента Чечні Рамзана Кадирова. "Зведене незвичайно фантастичне місто. Захоплює і глава республіки, який своїм особистим прикладом патріотизму і надзвичайної волі досяг приголомшливих успіхів. Його команда теж надихає людей на добрі справи. Все, що відбувається в Грозному і в Чеченській Республіці, мені здається, що цьому радіє і земля ця, ​​радіють люди, які тут живуть і трудяться", – зазначив Меладзе.

 

Стівен Сігал у Грозному (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: