fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Син Євгенії Феофілактової зробив перші кроки

Сьогодні колишня учасниця скандального телепроекту «Дом-2» Євгенія Феофілактова поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: її син Даніель зробив перші кроки. Фотографію тепер вже крокуючого синочка Євгенія Феофілактова виклала на свою сторінку «ВКонтакте».

«Наш синок намагається ходити! Ми зробили 4 кроки!))) Я не можу передати своїх емоцій)))) Щастя є!!!», – підписала знімок щаслива мама.

Але це ще не всі зміни, які відбулися в житті екс-героїні реаліті-шоу «Дом- 2». Після відходу з телебудівництва Євгенія Феофілактова намагається знайти своє місце під сонцем і роботу до душі. Сьогодні вона повідомила, що влаштувалася ведучою нового кулінарного шоу «Дольче Віта». За іронією долі, дівчина, що абсолютно не вміє готувати, навчатиме кулінарній майстерності всіх жителів Росії. Спочатку шанувальники Євгенії Феофілактової скептично поставилися до цієї новини. Але пізніше вони вирішили, що в новій роботі є і позитивні моменти. Тепер Євгенія Феофілактова і сама може навчитися готувати і стати відмінною домогосподаркою.

Читайте також: