«Дніпро» – «Металіст»: рішення щодо матчу приймуть 7 жовтня

Ми повідомляли про те, що центральний матч 12-го туру УПЛ «Дніпро» – «Металіст», про який багато говорили і про який багато говоритимуть і в майбутньому, був перерваний через відсутність освітлення на «Дніпро- Арені». Сьогоднішній випадок, що стався в Дніпропетровську, є новим для українського футболу, і тепер подальша доля поєдинку, а також його результат, знаходяться в руках українських футбольних чиновників, які повинні прийняти рішення про те, як же вийти з цієї несподіваної ситуації.

У ЗМІ з посиланням на прес-службу харківського "Металіста" пишуть про те, що рішення щодо перерваного матчу «Дніпро» – «Металіст» буде прийнято в понеділок, 7 жовтня. Що можна очікувати любителям футболу? Як мінімум, у цієї історії може бути два варіанти розвитку подій.

Перший – матч буде дограний. Після першого тайму «Дніпро» вигравав з рахунком 2:1, і теоретично другий тайм цього поєдинку повинен буде початися з перевагою підопічних Хуанде Рамоса.

Related Post

Другий варіант – «Дніпру» може бути зарахована технічна поразка. Крім того, дніпропетровський «Дніпро» може бути підданий грошовому штрафу.

Будемо сподіватися, що футбольні чиновники об’єктивно розберуться в ситуації, що склалася і приймуть рішення, яке продовжить в Україні свято футболу, незалежно від різного роду технічних катаклізмів.

Leave a Comment