Кличко – Повєткін. Анонс бою

 Сьогодні ввечері чемпіон світу з боксу за версіями WBA, WBO, IBO і IBF у важкій вазі українець Володимир Кличко битиметься з регулярним чемпіоном світу за версією WBA у важкій вазі росіянином Олександром Повєткіним.

 Бій Кличко – Повєткін відбудеться у Москві, у спорткомплексі «Олімпійський». Сам захід у російській столиці стартує приблизно о 19:00 за київським часом (20:00 по Москві). «Родзинка» вечора – бій Кличко-Повєткін – почнеться приблизно о 22:00 (за Києвом).

 Варто відзначити, що 37-річний українець Володимир Кличко вийде на ринг вдруге за 2013 рік. Останній бій Володимира з Франческо П’янотті, який пройшов у травні, увінчався перемогою українця в 6-му раунді технічним нокаутом.

 Поєдинок з Олександром Повєткіним стане для Володимира Кличка гарною можливістю, щоб відстояти титул вже 24-ий раз. Крім того, українець сьогодні може покращити свій професійний рекорд: 60 перемог, з яких 52 – нокаутом.

Related Post

 Володимир Кличко вже неодноразово говорив про те, що бій з росіянином Олександром Повєткіним для нього є довгоочікуваним. Цікаво, що українець вперше буде боксувати в Москві. Раніше в столиці Росії бився Віталій Кличко, тоді за українця вболівав весь «Олімпійський».

 «Я радий, що цей бій нарешті відбудеться. Фанати з усього світу з нетерпінням чекають цю феєрію між двома олімпійськими чемпіонами. Це найкращий бій у важкій вазі. Я в захваті від того, що він пройде в Москві, де у багатьох російських і українських шанувальників боксу буде можливість заповнити арену. Атмосфера повинна бути захоплюючою!», – Заявляв раніше Кличко.

 Нагадаємо, що Олександр Повєткін виграв титул регулярного чемпіона світу 2011 року, здолавши Руслана Чагаєва. Сьогодні ввечері російський боксер збирається поліпшити свою «переможну статистику». На даний момент на рахунку в Олександра Повєткіна 26 перемог, з яких – 18 нокаутом.

 За матеріалами: glavred.info

Leave a Comment