За порушення правопорядку на матчі “Дніпро” – “Металіст” передбачена кримінальна відповідальність – правоохоронці

 Дніпропетровські правоохоронці, які стежитимуть за порядком на матчі Прем’єр ліги України між «Дніпром» і «Металістом» заявили про те, що спільно з ними працюватимуть і три суди: Бабушкінського, Кіровського та Красногвардійського районів. Про це стало відомо зі слів начальника обласного управління МВС Сергія Третьякова.

«Адміністративні правопорушення чергові судді розглядатимуть прямо на місці. Зазначу, що крім адміністративної відповідальності, хулігани також можуть понести і кримінальну. Наприклад, за фактом хуліганства дніпропетровських уболівальників під час торішнього матчу з «Металістом» було розпочато кримінальне провадження. В даний момент ведеться слідство. Минулий матч даних колективів показав, наскільки сильно можуть бути непримиренними відносини між уболівальниками команд. Ми будемо вживати всіх необхідних заходів, щоб протиправні дії не здійснювалися», – заявив Сергій Третьяков.

Related Post

Відзначимо, що матч «Дніпра» і «Металіста» відбудеться 6 жовтня. На матч планують приїхати близько півтори тисячі харківських уболівальників.

За матеріалами: obozrevatel.com

Leave a Comment