fbpx
Шоу-бізнес

«Хочу у ВІА ГРУ». Випуск від 04.10.2013

 На шоу «Хочу у ВІА Гру» починають розгоратися справжнісінькі пристрасті – учасниці починають проявляти свій індивідуальний характер, а зіркові тренери боротися за дівчат. Вже пройшли всі кастинги і Костянтин Меладзе, озброївшись підтримкою Ігоря Верника і колишніх учасниць групи ВІА Гра, вибрав 24 дівчини для продовження боротьби в шоу «Хочу у ВІА ГРУ».

Цього разу дівчата вже розбилися на групи і їх головним завданням було виступити так, щоб сподобатися хоч одній із зіркових тренерів, якими були: Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Меседа Багаудінова, Альбіна Джанабаєва, Олена Вінницька та Анна Сєдокова. 8 груп і лише 6 тренерів, що означає, що дві групи покинуть шоу «Хочу у ВІА Гру».

Перша група, виступивши на сцені, тут же заручилася підтримкою Анни Сєдокової, яка і стала зірковим тренером дівчат, якими були: Юлія Лаута, Олександра Попова та Олена Карімська.

У наступної групи, яка виступала на сцені, трапилася біда, адже одна з учасниць – Джанет Кердікошвілі – в останній момент залишила шоу заради участі у конкурсі краси «Міс Всесвіт», чим, звичайно ж, підвела своїх колег по групі. Карині Фазлієввй та Тетяні Царик довелося виступати в дуеті, що, безумовно, зіпсувало їх виступ. Жодна з наставниць не вибрала дівчат.

Третіми ж виступали Катя Волкова, Адель Шавдунова та Юлія Єфременкова, які своїм виступом також нікого з тренерів не вразили.

Санта Дімопулос зупинила свій вибір на групі, яка складалася з Юлії Тойвонен, Анастасії Россошанської та Каріни Канн.

Альоні Вінницькій сподобалися дівчата, які називаються найпровокаційнішими на проекті – Катерина Пригода, Марія Гончарук та Діана Іваницька.

Наступну групу, до складу якої входили Вілена Хайрнасова, Наталія Бурова та Ельвіра Абдульманова, вибрала собі в підлеглі Меседа Багаудінова.

Сьомими вийшли на сцену Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, які перед виступом встигли увійти в немилість стилістам проекту, адже порізали дизайнерські сукні, змінивши їх під свій смак. Виступ дівчат сподобалося Альбіні Джанабаєвій, проте Костянтин Меладзе скасував вибір тренера, адже дівчата, яких на кастингах він найбільше розхвалював, показали повну відсутність прогресу, що не сподобалося продюсеру.

Останніми на сцену шоу «Хочу у ВІА Гру» вийшли Олена Піщікова, Наталія Полуектова і Діана Шимановська. Однак виступ і цієї групи не сподобався тренерам.

Коли ж всі дівчата виступили і тренери зробили свій вибір, з’ясувалося, що два тренери залишилися без учасниць і чотири групи без наставниць. Костянтин Меладзе викликав на сцену всіх дівчат і сказав, хто ж з них назавжди покине шоу «Хочу у ВІА Гру», а хто ж отримає шанс змагатися за місце в новій ВІА Грі. Костянтин Меладзе сказав, що шоу назавжди залишає група, що складається з Катерини Волкової, Адель Шавдунової та Юлії Єфременкової. Також Костянтин Меладзе побажав, щоб шоу покинули Міша Романова, Еріка Герцег та Анастасія Кожевникова, проте Надія Мейхер взяла дівчат під своє крильце, пообіцявши, що вона не допустить, щоб вони виступили погано на наступному концерті. Костянтин Меладзе, за великої поваги до Надії Мейхер, пішов на поступок і дав дівчатам другий шанс. Також Костянтин Меладзе попросив залишити шоу Олену Піщікову, Наталю Полуектова і Діану Шимановську. В результаті, Альбіна Джанабаєва залишилася без підлеглих, а дует Каріни Фазлієвої і Тетяни Царик без наставника. Костянтин Меладзе ухвалив рішення, що до дуету приєднається Юлія Ефременкова і віддав вже нову групу Альбіні Джанабаєвій.

Наступного тижня нові групи, у яких вже є наставниці, виступлять на сцені зі своїми зірковими тренерами. Проте варто пам’ятати, що тільки Костянтин Меладзе знає, якою ж буде нова ВІА Гра.

Читайте також: