fbpx
Спорт

Путін вручив князю Монако факел сочинської Олімпіади

 Російський лідер Володимир Путін вручив князю Монако Альберту II факел Олімпійських ігор Сочі-2014. Зазначимо, що у князя існує особиста колекція олімпійських факелів, серед яких тепер є і факел майбутніх зимових ігор.

 «Ваша високість, я хочу вручити вам ще один сувенір. Цього разу – це факел, який ми будемо використовувати на майбутніх Олімпійських іграх у Сочі 2014 року. Я впевнений, що даний експонат зможе найкращим чином доповнити вашу колекцію, так як, на мій погляд, він є кращим з того, що мені доводилося бачити», – сказав президент Російської Федерації Володимир Путін.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Також Володимир Путін додав, що обидві сторони дійшли згоди продовжувати двосторонні відносини у сфері культури. Одним із кроків у розвитку даних відносин може стати організація фестивалю російської культури в Монако.

 У відповідь на подарунок президент Російської Федерації отримав слова подяки. Альберт II зазначив, що даний факел знайде «особливе місце в колекції». Від свого імені та від імені делегації Монако князь подякував за гостинність і за знаки дружби.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: