fbpx
Футбол

Околиці “Дніпро Арени” готують до приїзду харківських уболівальників

 Співробітники комунальних структур Дніпропетровська проводять ретельне прибирання околиць «Дніпро Арени». Комунальники збирають всі предмети, які можуть бути використані в бійках між футбольними фанатами.

 Таке розпорядження видав мер міста Дніпропетровська Іван Куліченко напередодні футбольного матчу між «Дніпром» і «Металістом».

  «Співробітники комунальних служб досліджують територію, прилеглу до стадіону, та приберуть предмети, які можуть бути використані в ході бійки між фанатами. Йдеться про скло, каміння, гілки», – передається в повідомленні.

 Крім цього, в Дніпропетровській міській раді повідомили, що зроблять все, щоб уникнути можливих зіткнень між фанатами Дніпропетровська і Харкова. Правоохоронці пообіцяли супроводити шанувальників «Металіста» навіть за межі Дніпропетровської області.

 Нагадаємо, матч чемпіонату України між «Дніпром» і «Металістом» відбудеться 6 жовтня. У Дніпропетровськ збираються приїхати півтори тисячі фанатів «Металіста». Відомо, що саме між дніпропетровськими і харківськими вболівальниками існують особливо «теплі» стосунки.

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: