fbpx
Шоу-бізнес

Наталія Могилевська вагітна?

  38- річна популярна українська співачка Наталія Могилевська носить під серцем малюка. Співачка перебуває вже на шостому місяці вагітності.

Про це повідали в її оточенні, сказавши, що, незважаючи на те, що вона знаходиться на шостому місяці вагітності, в декрет йти не збирається – вона як і раніше дає концерти, на яких танцює, і зараз бере участь у шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна».

Наталія Могилевська помітно погладшала, змінила гардероб, перейшовши на вільні, довгі сукні темних кольорів, і стала носити взуття без підборів. До слова, на ювілей Ані Лорак Наталя прийшла в тій ж сукні, в якій виступала на концерті на честь Дня Незалежності. Варто відзначити, що наприкінці серпня вбрання сиділо на співачці вільніше.

Що ж до цікавого положення співачки, то в її команді ця тема – табу.

Відомо, що заради вагітності Могилевська кинула палити і пройшла процедури з оздоровлення організму. Джерело з телеканалу розповіло: «Могилевська довго не погоджувалася на участь, адже зйомки будуть йти до грудня, і тільки за день до старту дала добро, на репетиції ходить в просторому вбранні і не хоче бачити пресу, а в гримерку їй носять фрукти та джерельну воду».

Сама Наталя Могилевська відмовляється коментувати чутки про її вагітність і про батька малюка, а ось в Інтернеті вже з’явилися домисли, що їм може бути гітарист, з яким Могилевська працює вже більше десяти років і з яким вона не раз відверто обіймалася на сцені.

За матеріалами: vesti.ua

Читайте також: