fbpx
Політика

Янукович сподівається, що УА ратифікує діючий склад Європарламенту

В Україну прибула делегація політичної групи Європарламенту «Альянс лібералів і демократів заради Європи». З її представниками зустрівся президент України Віктор Янукович. У ході зустрічі сторони обговорили питання, пов’язані з майбутнім підписанням Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом. Віктор Янукович висловив сподівання, що історичний крок – ратифікацію Угоди про асоціацію – Україні вдасться зробити разом з нині діючим складом Європейського парламенту.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Ми також сподіваємося, що саме цей парламент, який має повноваження до 2014 року, буде приймати участь у питаннях ратифікації угоди між Україною та країнами Європейського Союзу. У нас є певний оптимізм, що даний склад Європейського парламенту зробить цей історичний крок разом з Україною», – заявив Віктор Янукович.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Нагадаємо, напередодні делегати Європарламенту відзначили позитивні зміни в Україні на її євроінтеграційному шляху.

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: