fbpx
Україна

Потяги «Інтерсіті+» працюватимуть у зимовий період в Україні безперебійно – Hyundai Corporation

  Рухомий склад поїздів класу "Інтерсіті+" виробництва корейської компанії Hyundai Rotem буде підготовлений до безперебійної експлуатації в осінньо-зимовий період до 15 жовтня.

Як повідомила прес-служба Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця"), такі гарантійні зобов’язання озвучили представники компанії Hyundai Corporation на зустрічі з генеральним директором "Укрзалізниці" Сергієм Болоболіним 3 жовтня.

За словами С. Болоболіна, готовність українських залізниць до роботи в зимовий період складає 97-98 % по окремих господарствах, зокрема готова до роботи в зимових умовах інфраструктура швидкісного руху.

Читайте також:  Як попи УПЦ мп на Закарпатті займаються дискредитацією ЗСУ

"Щодо рухомого складу, то всі недоліки, виявлені в процесі експлуатації електропоїздів, на сьогоднішній день практично усунені", – сказав він.

"Укрзалізниця" відзначає, що планова підготовка електропоїздів до осінньо-зимового періоду включає 27 видів технічних робіт. Зокрема, на поїздах встановлені нові струмоприймачі, які дозволять стабілізувати процес струмознімання в умовах швидкісного режиму. Також в поїздах встановлені нові фільтри забору повітря тягового двигуна, нові салонні віконні блоки.

Читайте також:  Життя та смерть полковника "Карпатської Січі" Михайла Колодзінського

Крім того, Hyundai Rotem виконує роботи з посилення бамперів поїздів, заміни світловідбивних смуг лобової частини головних вагонів.

Як повідомлялося, в Україні експлуатується 10 складів електропоїздів класу "Інтерсіті+" виробництва Hyundai Rotem.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: