fbpx
Футбол

«Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» 1:1. Післяматчеві коментарі представників англійського клубу

Нагадаємо, що вчора пізно ввечері донецький «Шахтар» в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграв внічию 1:1 з англійським «Манчестер Юнайтед». Вчора в Донецьку грали команди, стан яких на сьогоднішній день складно назвати оптимальним, а тому підсумок поєдинку, швидше за все, закономірний.

«Задоволений, що ми піднялися на рівень Манчестера. І навіть мали деяку перевагу», – заявив після матчу головний тренер донецького «Шахтаря» Мірча Луческу. Можливо, румунський фахівець і має рацію, а підтвердити або спростувати його висловлювання зможуть наступні матчі донецького «Шахтаря» у Лізі чемпіонів.

Цікаві думки з приводу гри «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед» і результату цього протистояння висловили представники англійського клубу. Так, головний тренер «Манчестер Юнайтед» Девід Мойес заявив, що він «в якійсь мірі розчарований». За його словами, «гра склалася не так, як ми розраховували. У другому таймі «Шахтар» справив на нас серйозний тиск». Нічию в матчі з «Шахтарем» Девід Мойес назвав «непоганим результатом» у «не дуже видовищній грі».

А легендарний футболіст «Манчестер Юнайтед» Райан Гіггз, який вчора провів свій 145-й матч у Лізі чемпіонів, зазначив, що «нічия була здобута у важкій боротьбі». При цьому Райан Гіггз підкреслив: «Шкода, що ми не виграли».

Ще один учасник поєдинку «Шахтар» – «Манчестер Юнайтед», захисник англійського клубу Неманья Відіч, зазначив наступне: «Не можна сказати, що 1:1 – несправедливий результат». «Ми забили швидкий гол, надалі розраховували реалізувати одну з контратак. В цілому не скажу, що ми розчаровані», – підкреслив Неманья Відіч.

Що ж, виходячи з коментарів представників «Манчестер Юнайтед», можна зробити наступний висновок: представники Туманного Альбіону цілком задоволені здобутим в Донецьку нічийним результатом. Цікаво було б почути коментарі з табору англійців, якби «Шахтарю» все-таки вдалося дотиснути суперника і забити у їхні ворота другий гол.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: