fbpx
Кінотеатри

Сандра Буллок не бажає зніматися в сіквелі «Копів в спідницях»

 Не так давно стало відомо, що комедія «Копи в спідницях», головні ролі в якій виконали Сандра Буллок і Мелісса МакКарті, отримає продовження. Втім, як з’ясувалося, одна з актрис може не повернутися в сіквел.

 Як заявила Сандра Буллок, вона не зніматиметься в другому фільмі, пояснивши це тим, що сіквели колишніх фільмів, в яких вона знімалася, виходили просто жахливими, і вона не хоче «наступати на ті ж граблі».

 За її словами, їй дуже сподобалося зніматися з Меліссою МакКарті і вона допускає, що в майбутньому вони можуть попрацювати разом, але все ж ставить під сумнів, що цим проектом стане продовження фільму «Копи в спідницях».

 Попередні сіквели за участю Сандри Буллок – «Швидкість 2: Контроль над круїзом» і «Міс Конгеніальність 2: Прекрасна і небезпечна», з тріском провалилися в прокаті. Втім, сіквел «Міс Конгеніальність» хоча б окупився, на відміну від «Швидкості».

 Проте, режисер фільму «Копи в спідницях» Пол Фіг, а також студія Fox не звертають увагу на заяви Буллока і продовжують працювати над сіквелом комедії.

 Тим часом, Сандру Буллок можна буде побачити у фільмі «Гравітація», який виходить на екрани сьогодні, 3 жовтня.

Трейлер до фільму «Гравітація» (відео):

Читайте також: