fbpx
Новини світу

Помер перкусіоніст гурту «Неприкасаемые» Олександр Митрофанов

На офіційному сайті лідера групи «Неприкасаемые» Гаріка Сукачова сьогодні з’явилася інформація про те, що у вівторок, 1 жовтня, на 42-му році життя помер перкусіоніст колективу Олександр Митрофанов. Причини смерті, як і місце, де буде похований музикант, не уточнюються, проте відомо, що відспівування відбудеться о 9:30 ранку 4 жовтня в церкві при Люберецкій районній лікарні №  2.

Уточнимо, що в професійному лексиконі перкусіоністами найчастіше називають ударників, що грають на різних дрібних ударних інструментах: ручних, етнічних (народних) або оркестрових. На думку колег Митрофанова і шанувальників колективу, Олександр володів цією майстерністю фейєрично. «Саня був людиною талановитою, яскравою і радісною – справжнім музикантом, теплим другом і побратимом по творчості для всіх нас. Таким ми його знали і любили. Таким він і залишиться в наших серцях», – йдеться на сайті Сукачова.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Олександр Митрофанов народився в у Люберцях, після закінчення музичного училища по класу ударних інструментів співпрацював з різними колективами («Чорний обеліск» , «Бекхан» , «Аліса» , «Агата Крісті»), а в 1999 році був прийнятий до складу гурту «Неприкасаемые».

Помер перкусіоніст гурту «Неприкасаемые» Олександр Митрофанов

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: