fbpx
Футбол

Польський футбольний союз не буде відновлювати продаж квитків на матч Україна – Польща

Польський футбольний союз не відновить продаж квитків для своїх уболівальників на матч відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 року в Бразилії між збірними України та Польщі. Про це заявив представник польського футбольного союзу Яків Квятковський в ефірі польського радіо.

«Ми щойно дізналися про рішення FIFA. У нас немає часу заново почати продаж квитків. Це технічно дуже складно. Крім того, ми не зможемо перевірити своїх уболівальників з точки зору безпеки в такі стислі терміни. Будемо сподіватися, що польські фанати зможуть придбати квитки в Харкові, але ми не радимо нашим уболівальникам їхати на гру в Україну», – заявив Яків Квятковський.

Крім того, Яків Квітковський підкреслив, що до рішення FIFA про проведення матчу за порожніх трибун попит на квитки був високий. Польському футбольному союзу не вдалося реалізувати всього шістдесят квитків від гостьової квоти на стадіон «Металіст».

Відзначимо, 3 жовтня стало відомо, що FIFA дозволила проведення відбіркового матчу Чемпіонату світу-2014 між Україною та Польщею у присутності глядачів.

За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: