fbpx
Україна

Погода в Україні. 4 жовтня країну чекає сніг і сильний вітер

 Азовський циклон, який деякі метеорологічні моделі назвали Віталій, зумовить сильні опади, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та штормового вітру на сході, в центральних областях і в південній частині України.

 Зона високого атмосферного тиску з центром над Польщею умовить переважно суху, хоча і хмарну, погоду на півночі, у західних та місцями в центральних областях.

 Температура повітря буде залишатися низькою, холодну погоду визначатиме повітряна маса арктичного походження.

 На заході опади малоймовірні, лише в Карпатах випаде сніг. Температура повітря вночі 0 +6, заморозки 0-4 градуси, в горах -3-7 градусів, удень +2 +8 градусів, на Закарпатті до +10. На півночі переважно без опадів. Температура повітря вночі 0 +5, заморозки 0-5 градусів, вдень +2 +8 градусів.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

 У центральній частині дощ та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-22 м/с, у Вінницькій опадів не передбачається. Температура повітря вночі +1 +6, місцями заморозки 0-4 градуси, вдень +2 +8 градусів.

 На сході України сильні опади, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та штормовий вітер до 15-22 м/с. Температура повітря вночі +1 +6, місцями заморозки 0-5 градусів, вдень +2 +8 градусів.

Читайте також:  Важливе повідомлення щодо ситуації в 67 - ї ОМБР "ДУК"

 У південній частині сильні опади, мокрий сніг, налипання мокрого снігу та пориви вітру 15-22 м/с. Температура повітря вночі +1 +6, місцями заморозки 0-3 градуси, вдень +2 +8 градусів.

 У Києві без опадів. Температура повітря вночі 0 +2, місцями заморозки 0-3 градуси, вдень +4 +6 градусів.

 Вітер в Україні північно – східний і північний, 5-12 м/с.

 За матеріалами: opogode.ua

 

Читайте також: