fbpx
Шоу-бізнес

МастерШеф 3. Випуск від 02.10.2013

  На кулінарному шоу «МастерШеф 3» залишилося всього 16 кулінарів-аматорів, які змагаються за звання найкращого шеф-кухаря України. За весь цей час учасники вже почали дружити, спілкуватися і недолюблювати один одного.

У першому конкурсі учасники, як звичайно, прийшли на кухню і побачили ящики, в яких могло бути все що завгодно. Відкривши ящики, конкурсанти побачили, що там лежали наручники, і це означало, що вони повинні були готувати, будучи прикутими до своїх сусідів. Єдиним приємним фактором, який був у цьому конкурсі, було те, що учасники повинні були готувати свою найулюбленішу страву. На приготування страви, будучи прикутим до сусіда наручниками, дали 1 годину. У цьому конкурсі найкращою стравою визнали шоколадний фондан Аліни Замковенко. Найгіршу страву приготував Дмитро Гармаш, який і отримав перший чорний фартух тижня.

Другий конкурс на шоу «МастерШеф 3» був командним, і капітаном першої команди була обрана Аліна Замковенко, яка приготувала кращу страву в першому конкурсі. Капітаном ж другої команди (синьої) стала Ольга Мартинівська. Командам необхідно було приготувати найскладнішу авторську страву, в приготуванні якої було задіяно 13 процесів. Складністю цього конкурсу було те, що учасники не знали, як готувати страву, а для того, щоб дізнатися, їм необхідно було бігти на біговій доріжці. У той час, коли на біговій доріжці хтось бігав, на екрані телевізора показувалося, як Ектор Хіменес-Браво готував цю страву, і учасникам залишалося небагато – побачити і зрозуміти, що, і в якій послідовності, він робить. На приготування страви давалося 45 хвилин – саме стільки знадобилося Ектору, щоб її приготувати. У цьому конкурсі кращий результат показала команда, капітаном якої була Ольга Мартинівська. Команда, яка працювала під керівництвом Аліни Замковенко, показала не найкращий результат, в результаті чого капітан команди і отримала свій чорний фартух, так як не змогла добре налагодити командну роботу.

Третій конкурс на шоу «МастерШеф 3» також був командним, і на цей раз учасникам необхідно було нагодувати 100 робітників, серед яких були і військові пілоти з Індії. Капітанами команд вибрали Ольгу Мартиновську (червона команда) та Данила Панова (синя команда). Перед початком приготування суддя шоу «МастерШеф 3» Ектор Хіменес-Браво підказав учасникам, що необхідно приготувати пиріг «Тіан», який є дуже ситним, що вкрай необхідно для людей, які важко працюють. За 2 години командам необхідно було розібратися, які інгредієнти входять в пиріг «Тіан», приготувати його і ще плюс до цього напій і десерт. В результаті, через дві години, 100 голодних робітників прийняли рішення, що команда червоних краще впоралася з поставленим завданням. А от команда синіх, під керівництвом Данила Панова, змушена була вибирати, хто ж винен у їх провалі. Необхідно було вибрати двох учасників, і вибір припав на капітана синьої команди Данила Панова та Олександру Колпакову, які й отримали чорні фартухи.

Для володарів чорних фартухів члени журі, як звичайно, придумали незвичайне завдання. Всі чотири учасники мали приготувати за один і той же час равіолі, проте все не так просто. Учасники працювали поодинці, і повинні були вони готувати на стільці, який постійно їздив по рейках. Варто відзначити, що цей конкурс видався екстремальним навіть для тих, хто стояв на балконі. За півгодини з чотирьох учасників ніхто ідеально не зміг впоратися з поставленим завданням, однак найгірше зумів приготувати равіолі Дмитро Гармаш, який і залишив на цьому тижні шоу «МастерШеф 3».

Читайте також: