fbpx
Футбол

Ліга Європи. 3 жовтня свої матчі зіграють «Кубань», «Рубін» і «Анжи»

Сьогодні, 3 жовтня, три російських клуби проведуть свої поєдинки в рамках другого туру групового раунду Ліги Європи. У Раменському, на стадіоні «Сатурн» махачкалінський «Анжи» зіграє з одним з кращих клубів Англії останніх років – лондонським «Тоттенхемом». Розсудить російський і англійський клуби турецький рефері Бюлент Йилдирим. Зазначимо, що махачкалінський «Анжи» вже має досвід ігор проти команд з Туманного Альбіону, але з «Тоттенхемом» махачкалінці зіграють вперше. Раніше «Анжи» грав проти «Ліверпуля» та «Ньюкасла». Матч «Анжи» – «Тоттенхем» розпочнеться о 20:00 за московським часом, а головний тренер російської команди Гаджи Гаджиєв напередодні поєдинку з лондонським клубом заявив наступне: «Все, що можливо було сказати футболістам, і все, що можливо було зробити в ці тренувальні дні, ми зробили».

Краснодарська «Кубань» вдома прийме один з провідних клубів Іспанії – «Валенсію». Обидві команди свої матчі першого туру групового раунду Ліги Європи програли, а тому сьогодні і «Кубань», і «Валенсія», без сумніву, захочуть реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Матч «Кубань» – «Валенсія» розпочнеться в Краснодарі о 20:00 за московським часом. Напередодні цього поєдинку наставник «Кубані» Доріел Мунтяну зазначив наступне: «Нам протистоїть дуже іменитий, грізний і титулований суперник, у якого великий досвід виступів у таких турнірах. Тим цікавіше буде грати, і ми дуже хочемо домогтися позитивного результату». Розсудить російський і іспанський клуби хорватський рефері Маріо Страхоня.

Казанський «Рубін» о 20:00 за московським часом почне свій поєдинок проти бельгійського клубу «Зюлте-Варегем». Матч пройде в Казані і «Рубін», який розгромив у першому турі групового етапу Ліги Європи з рахунком 5:2 словенський «Марібор», без сумніву, захоче продовжити свою переможну ходу по Лізі Європи на очах у своїх уболівальників. За словами наставника «Рубіна» Курбана Бердиєва, «Зюлте-Варегем» є сильною командою, «яка володіє цікавим нападом». У бельгійського клубу, як підкреслив Курбан Бердиєв, «досить хороше поєднання досвідчених і молодих гравців».

Кожен із суперників російських клубів сильний по своєму, а тому, матчі за участю «Рубіна», «Кубані» і «Анжи» обіцяють бути цікавими.

Нагадаємо, що сьогодні свої матчі в Лізі Європи зіграють і три українські клуби. Київське «Динамо» у Відні зіграє з «Рапідом», одеський «Чорноморець» вдома прийме ПСВ (Нідерланди), а дніпропетровський «Дніпро» зіграє на своєму стадіоні з італійською «Фіорентиною».

Також сьогодні свій матч проведе і карагандинський «Шахтар», який вдома прийме ізраїльський «Маккабі» (Хайфа).

Читайте також: