fbpx
Футбол

Ліга Європи. «Чорноморець» – ПСВ: черговий іспит для команди Романа Григорчука

Одеський «Чорноморець» сьогодні на своєму стадіоні прийме добре знайомий українським уболівальникам клуб ПСВ з Нідерландів. Головним арбітром цього поєдинку призначений ізраїльський рефері Лиран Ліані, а розпочнеться матч «Чорноморець» – ПСВ о 22:05 за київським часом.

Сьогоднішній матч стане черговим серйозним іспитом для підопічних Романа Григорчука, які вже не раз здивували не тільки футбольну Україну, але і Європу. У першому турі групового раунду Ліги Європи одеський «Чорноморець» у Загребі обіграв «Динамо», що було розцінено в деякій мірі як сенсація. Чи продовжить дебютант Ліги Європи свою переможну ходу по євротурніру – дізнаємося сьогодні ввечері. ПСВ свій перший матч у груповому раунді Ліги Європи програв клубу «Лудогорець», а тому можна не сумніватися, що сьогодні клуб з Нідерландів має намір грати на перемогу.

Цікаво, що в разі перемоги сьогодні одеський «Чорноморець» стане фаворитом своєї групи, а грізний ПСВ перетвориться на аутсайдера. У одеситів немає проблем зі складом, тоді як у ПСВ таких проблем маса. У Романа Григорчука широкий вибір виконавців на сьогоднішній поєдинок, а тому вболівальники вірять в успіх команди з берегів Чорного моря.

Напередодні матчу в Одесі головний тренер «Чорноморця» Роман Григорчук заявив, що йому вдалося подивитися 14 ігор ПСВ. При цьому наставник одеського клубу зазначив, що «в клубному рейтингу ми на 120 місць нижче, ніж голландський клуб, і я дотримуюся певної субординації, щоб не виглядати нескромним в цьому плані». Колега Романа Григорчука, відомий в недалекому минулому футболіст збірної Нідерландів Філліп Коку підкреслив, що одеський «Чорноморець» є сильною командою, у складі якої грає кілька хороших футболістів.

Як зазначалося вище, матч «Чорноморець» – ПСВ почнеться о 22:05, а пряма трансляція цього поєдинку запланована на телеканалі «Футбол».

Читайте також: