Ліга Європи. «Рапід» – «Динамо» (Київ): важливу перемогу упустили підопічні Олега Блохіна в доданий арбітром час

Закінчився матч у Відні, в якому київське «Динамо» не зуміло здобути свою першу перемогу в груповому раунді Ліги Європи. «Динамо» з рахунком 2:2 зіграло з віденським «Рапідом» у складній і неоднозначній грі.

У першому таймі підопічні Олега Блохіна зуміли двічі забити у ворота «Рапіда». Точніше, один раз забили кияни, а другий м’яч влетів у ворота команди з Відня завдяки «старанням» футболістів австрійського клубу. На 30-й хвилині першого тайму Тремулінас, прийнявши м’яч на лівому фланзі, прострілив у штрафний майданчик «Рапіда», а Андрій Ярмоленко прекрасним ударом замкнув передачу свого одноклубника. На 24-й хвилині першого тайму у ворота «Рапіда» влетів другий м’яч, який забили самі собі гравці австрійської команди. Футболіст «​​Рапіда» Палла намагався вибити м’яч зі своєї штрафної площі, але влучив у Крістофера Дібона, від якого м’яч влетів у сітку воріт «Рапіда».

Рахунок став 2:0 і, здавалося, що гра зроблена, і київське «Динамо» спокійно доведе матч до перемоги. Але сьогоднішнє «Динамо» просто не може не створити собі проблем. На 53-й хвилині поєдинку Гвідо Бюргшталлер забив гол у ворота киян, і друга половина зустрічі надалі обіцяла бути досить-таки нервовою для українських уболівальників. Так і вийшло. Протягом другого тайму «Рапід» міг не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед у цьому матчі. «Динамо» могло закріпити свій успіх. Але глядачі на стадіоні і вболівальники, які дивилися матч по телевізору, здавалося, голів у поєдинку «Рапід» – «Динамо» (Київ ) більше не побачать. Але в доданий арбітром час, на 94-й хвилині "Рапід" зумів врятувати програну для себе гру.

Привітаємо "Динамо" з першими набраними в цій Лізі Європи очками, але, чесно кажучи, від столичного клубу, особливо за рахунку 2:0, можна було очікувати й більшого. 

Related Post

 Сьогодні свої матчі у другому турі групового раунду Ліги Європи вже завершили три російських клуби. Краснодарська «Кубань» вдома з рахунком 0:2 програла іспанській «Валенсії», а махачкалінський «Анжи» з таким же рахунком програв грізному лондонському «Тоттенхему».

Порадував казанський «Рубін», який з рахунком 4:0 вдома розгромив бельгійський «Зюлте -Варегем».

У 22:00 за київським часом одеський «Чорноморець» розпочне свій матч проти ПСВ (Нідерланди), а дніпропетровський «Дніпро» вдома зіграє з італійською «Фіорентиною». 

Leave a Comment